lauantai 25. kesäkuuta 2011

Vielä yksi

Samoilla linjoilla edelleen. Sain naapurini työkaverilta tilauksen viedä muutama kortti näytille ja tässähän sitä tilausta työstetään. Värittelin tällä kertaa Stempelgledenin tirpan sinisävyiseksi. Tähän korttiin täytyi testata myös uutta leikkuria, aika kiva, vaikka ei olekaan se mitä olen metsästänyt. P*skiksen reseptin mukaan mennään eli tagi-pitsi-vähän bling blingiä.
HAASTEET/CHALLENGES:

P*skarteluhaaste #96-Resepti

8 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

WAU!! Ihanan sävyinen lintunen:))Tosi upea kortti muutenkin, oikein onnistunut kukkasinnen kaikkineen:))

Karita kirjoitti...

WAU!!! Siis aivan loistava kortti! Ihana tirppanen kauniilla värityksellä ja korttisi on täynnä kauniita yksityiskohtia! :)

Kirsi kirjoitti...

Ihana, mielettömän herkkä ja rauhallinen tunnelma tässä kortissa =)

SannaS kirjoitti...

voi valtava miten upea kortti!!! huiman kaunis kokonaisuus!! =)

Puuhis kirjoitti...

Todella onnistunut ja upea kortti!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Upeita kortteja teet, aina välillä käyn täällä ihailemassa :) Mulla on itellä toi lintuleimasin, mutta vielä korkkaamatta...koen haastavaksi värittää. Sitä mun piti kysyä että mistä olet ostanu sen uuden lävistäjän, jolla noi reunat varmaan teit? Kaunista jälkeä, Merkkarillakin taitaa olla sama lävistäjä? t. Tiina K-P

Minna kirjoitti...

Ihana! Itselläkin tuo lintunen on, mutta en oikein vielä osaa sitä väritellä.

Viipula kirjoitti...

Täällä on taas niin ihania kortteja, ettei tiedä, mitä niistä kommentois. No tämä kortti on mielettömän upea ja tästä leimakuvastakin tykkään mahottomasti. Taskukortti myös on aivan ihana sekä tuo alempi telinekortti- huoh, näitä voisi katsella kauan!