lauantai 15. marraskuuta 2008

Jehkotar CardChallenge#32


Terveisiä Tampereelta! Messuilla oli todella mukavaa, rahaa paloi kiitettävästi, mutta sain kuitenkin tulla kotiin takaisin eikä lukkoja oltu vaihdettu! Jalat ovat aivan puhki ja ehkäpä koko kroppakin, mutta sisäinen palo vaati tekemään kortin Jehkottaren haasteeseen. Ehkä syynä oli uudet tarvikkeet, joita tähän korttiin on käytetty kukkien, taustapaperin, alaosan leimasimen, nauhan ja metallikoristeen muodoissa.Tekstiosion reiät on tehty uudella Fiskarsin lävistimellä. Kuva on puolestaan leimasimesta, jonka ostin Miijjalta. Aivan herttainen kuva, mutta vaikea väritettävä.

Luonnos oli haastava, kiitos siitä TÄTI PUNAINEN!! Jouduin hieman kieputtelemaan jälleen luonnosta, kun teksti näytti niin hassulta jos sen olisi laittanut mallin suuntaisesti.

10 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Oikein kaunis kortti:)) Tuota kaunista paperia näkyi tänäänkin olevan monen askartelijan kädessä kuten myös täällä:)Niin ja rahaa meni mutta saihan sillä vastinetta:))

tiina38 kirjoitti...

Sulonen joulukortti!

Tiina

Maaret kirjoitti...

Ihana kortti, toi leimakuva on IHQ.

Merja kirjoitti...

Oikein kauniin kortin olet saanut aikaiseksi!

Aija kirjoitti...

Upeita sävyjä näissä uusissa korteissa. Tämä on kyllä niin syötävän suloinen. Kiva kuulla että Tampereen reissusi oli onnistunut :)

Karita kirjoitti...

Todella kaunis kortti! Aivan ihanaa tuo taustapaperi ja kuvan väritys on upea! Ja kiva kuulla, että pääsit kotiin, ettei tarvinut autotallissa yöpyä ;)

Susanne kirjoitti...

Ihana kortti!

Raisa kirjoitti...

Ihana kortti, tuo taustapaperi on kyllä hieno. Ja hyvin olet onnistunut kuvan värityksessä!

Kirsikka kirjoitti...

Todella kaunis kortti ja ihanat paperit!

paukku kirjoitti...

Kaunis vauhdikas kortti.
Ihana tuo taustapaperi.