sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Jehkotar CardChallenge # 37


Tämä haaste on kirjallinen: "ota kaunis kuviollinen paperi ja tee siihen perustuva kortti ITSELLESI (ajattele, että lähettäisit sen korttisi itsellesi)"

This challenge is written: "Take a beautiful paper and made card to yourself! Card must base on this paper! (Thinking that you sending that to youself)"


Tässäpä tämän viikkoinen, itsensä Jehkottaren tekemä haaste. Sen nähdessäni tuli taas selkeä kuva siitä minkälaisen kortin tekaisen. Kuvaa olin jo väritellyt valmiiksi ja valinnut taustapaperinkin. Lopputulos vaan ei ole yhtään sellainen kuin ajattelin.

Yritin saada leimakuvan "kohotettua alaspäin" eli siis leikkasin korttipohjaan ja taustapaperiin aukon ja kuvan laitoin kortin sisäpuolelle 3D-tarroilla. No tämä osuus jotenkin onnistuikin. Sitten aukon reunat piti saada näyttämään vanhalta. Tämä ei onnistunut. Olin laittanut teipin liian lähelle reunaa, joten hieman soveltaen sitten yritin jotenkin repiä paperia. Ja taustapaperikin on eri mitä olisin halunnut laittaa. Tästä johtuen joudunkin nyt miettimään sopiiko tämä haasteeseen, jossa piti itselleen tehdä kortti. No, leimakuvasta tykkään kovasti ja tuntuu, että värityskin osui suht nappiin tällä kertaa.

9 kommenttia:

Tiinanen kirjoitti...

Ihana leimakuva ja niin kauniisti väritetty.

maiju kirjoitti...

Kyllä on kaunis ja värityksetkin ovat todella kauniit.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

ihanan väritys täs kortissa! ja kaunis kortti1

Maaret kirjoitti...

Kaunis kortti ja toi leimakuva ihanasti väritetty :)

Maissi kirjoitti...

Ihana tunnelmallinen kortti ja kivasti laitettu tuo nauha kuvan yläreunassa :)

anninaa kirjoitti...

Kaunis kortti :)

Saron kirjoitti...

Ihana kortti!!!

amma kirjoitti...

Todellakin nätti väritys ja muutenkin ihana kortti!

TARJA kirjoitti...

Kaunis kortti ja väritys. Upea!