lauantai 6. joulukuuta 2008

Jehkotar CardChallenge#35


Mulle on ihan selkeästi tullut taas uusi ongelma. Tässä taannoin tuskailin noiden tekstien kanssa, kun ne eivät tuntuneet mahtuvan korttiin. Nyt uusi pohdinnan paikka on nämä ihanat taustapaperit. En millään haluaisi peittää niitä, mutta sitten kortti näyttää jotenkin tyhjältä. Tämänviikkoisessa haasteessa pyörittelin erilaisia paperisuikaleita tuohon oikeaan reunaan, mutta sitten ihanat lumiukot peittyivät. Päätin lopulta leimata koristeen. Kuningasidea oli kanssa tuo kuvan reunustaminen Fun Flockilla. No eipä onnistunut niin kuin halusin. Reunukseen ei jäänyt kuin ohut kerros, olisin halunnut muhkeat "lumireunat". Osaatteko neuvoa onko se edes mahdollista?

No malli oli kuitenkin Maaretin käsialaa, kiitos siitä.

13 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Kiitos kun osallistuit tämän viikon haasteeseen :) Fantastisen kortin olet tehnyt. Siinä on jotain todella hempeää, mutta silti niin jouluinen, tykkään todella paljon! Tosi hyvä idea oli laittaa pystykoriste leimaamalla, se sopii tähän korttiin todella hienosti. Kokonaisuudessaan kortti on kyllä loistava ja täysin luonnoksen mukainen. Hyvää Itsenäisyyspäivää!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kaunis ja tunnelmallinen kortti! Tuttu tunne tuo taustapaperin peittymisongelma. Ei varmaan saisi käyttää "liian hienoja" taustapapereita, että malttaisi olla luovempi ;) Mutta, kuten sanottu, sinun korttisi on onnistunut loistavasti, ja leiman käyttö oli tosi hyvä idea! - Hyvää itsenäisyyspäivää!

Merja kirjoitti...

Kauniin ja herkän jouluisen kortin olet tehnyt! Olen myös saman ongelman kanssa ollut tekemisissä, eli kun ei tahdo peittää kaunista paperia... Siksi minun korttini on usein melko minimalistisia!

Ritu kirjoitti...

Ihana leimakuva. Minä tein täksi jouluksi pari korttia pelkistä taustapapereista ja hyvän joulun toivotus vaan päälle. Sinun kortissasi on kiva tuo lanka leiman alla.

Tiinanen kirjoitti...

Kaunis kokonaisuus.

AN kirjoitti...

Kivan näkönen kortti ! Tuo Tilda on tosi söpö! Niin ja ei ne ole ompeleita,vaan pistelty ja sitten kynällä piirretty! Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Hilkka kirjoitti...

Oikein kaunis kortti sinulla ja hieno väritys:) Kivaa tuo koristenauha/nyöri sinulla :))

Saron kirjoitti...

Tosi kaunis kortti!! Tykkään kovasti myös kortin väreistä:)

Andrea, kirjoitti...

Beautiful card, I love the soft colours you have used and the gorgeous Tilda

amma kirjoitti...

Super kauniita kortteja sulla!

minde kirjoitti...

Nätti on ja upeesti väritetty.

Kat kirjoitti...

Tosi kaunis kortti, upeasti väritetty kuva!

selma kirjoitti...

Kaunis ja kiva kortti :)