keskiviikko 24. joulukuuta 2008

Jehkotar Special CardChallenge 2008Siis tämä oli niin MUST-haaste kuin olla voi. Pienet ihmisenalut ovat olleet aina lähellä sydäntäni, Lastenklinikoiden kummien järjestämiin tempauksiin on tullut osallistuttua jos jonkinmoisiin.

Osallistun ainakin tällä kortilla, joskin on hyvin todennäköistä, että tulee vielä tehtyä "pojan värinen" kortti. Käytin tähän juuri ennen joulua saapunutta paperia, DCWV:n SWEET-lehtiöstä (kiitos taas Paperellan Anskulle nopeasta toimituksesta!) Rusehtava paperi on Fancy Pantsin.

NYT KAIKKI MUKAAN HAASTEESEEN! Tässä vielä enemmän haasteesta:


Special CardChallenge 2008

Tampereen yliopistollisen sairaalan vastasyntyneiden teho- ja tarkkailuosastolla hoidetaan vuosittain yli tuhat vauvaa. Osa näistä pienokaisista viettää osastolla useita kuukausia kasvaen ja vahvistuen ennen kotiin pääsyä. Osastolla on tapana muistaa vauvoja "syntymäpäivinä", joita osastolla vietetään kuukauden välein. Tämänkertaisena haasteena olisikin tehdä kortti vauvalle. Enkeliaiheita tulisi välttää, koska tällaisella osastolla enkeleillä on valitettavasti hyvin erilainen merkitys. Vaikka kuinka toivomme suojelusenkeleitä jokaisen keskoskaapin ja vauvankopan viereen, poistuu osa pikkuisista oikeiksi enkeleiksi.

Lisähaaste: Halutessasi voit lähettää kortin suoraan osastolle, jolloin joku pikkuisista saa sen syntymäpäivänään. Korttinsa osastolle lähettäneiden kesken arvotaan pieni yllätyspalkinto. Laitathan kortin mukana yhteystietosi erillisellä lapulla niin palkinto voidaan lähettää voittajalle. Yllätyspalkinto arvotaan 9.1.2009. Tämän jälkeenkin kortteja voi vielä osastolle lähettää, mutta ne eivät osallistu yllätyspalkinnon arvontaan.

Kortit voi lähettää osoitteella:
Paula Majuri
TAYS, VTO/L05
PL 2000
33521 Tampere

Over a 1000 babies are treated every year at the Neonatal Intensive Care Unit and The Neonatal Ward of the Tampere University Hospital. Some of these little ones have to spend several months on the ward to gain weight and strength before they can go home with their parents. The staff has a tradition of remembering each baby monthly on their "birthday". Therefore, the new challenge is to make a birthday card to a baby.

Option: You may send your card straight to the neonatal unit of Tampere University Hospital and one of the little patients will get it on his/her birthday. A surprise gift
will be raffled among the participants of the optional challenge. Please note, that angel theme should be avoided as some of the little ones pass on to become real angels and therefore angels are a delicate subject on this kind of unit. Remember to include your contact info on a separate sheet in case you are the lucky winner! The drawing will take place on January 9th, 2009. Cards arriving after this will not be included in the draw, but are greatly appreciated at the ward.

Cards may be sent to:
Paula Majuri
Tampere University Hospital
Neonatal Intensive Care Unit/ Neonatal Ward L05
PO BOX 2000
FI-33521 Tampere13 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Aivan hirmuisen ihana kortti. Todella mukavaa, että haaste oli mieleen. Uskon, että kortin saavan vauvan vanhemmat ovat oikein otettuja tämmöisestä muistamisesta. Kiitos osallistumisesta.

Nimetön kirjoitti...

Upea kortti :)

Taru Jehkonen kirjoitti...

Kiitos ihanasta osallistumisesta. kortti on upea ja erityseisen lähellä sydäntäni minua on se, että olet halunnut ottaa tämän haasteen vastaan!

Nimetön kirjoitti...

Ihana kortti.

Karita kirjoitti...

Olet tehnyt todella kauniin kortin! Nuo Magnolian töppöset ovat iki-ihanat ja kauniisti olet värittänyt ne. Tämä on kaunis ele tärkeän asian puolesta ja sinut tuntien, tiedän, että haaste itsessään on lähellä sinun lämmintä sydäntäsi :) Niin kuin varmasti monen muunkin :)

Tarja kirjoitti...

Kaunis kortti, ja niin ihana haaste.

Maaret kirjoitti...

Waude, ihanasti toteutettu kortti. Aivan super lämpimät värit, kaunis rusetti ja ah, niin ihanat tossut :)

Karita kirjoitti...

Käyhän kurkkimassa blogissani :)

Nimetön kirjoitti...

Voi miten lämmin tunnelmainen kortti !

Nimetön kirjoitti...

Kauniit värit ja ihana kortti kaikin puolin.

Nimetön kirjoitti...

Kiva kortti ja kauniisti väritetty! Aikomukseni on tehdä tuolla samalla kuvalla kortti!

Nimetön kirjoitti...

Todella kaunis kortti, niinkuin myös nuo myöhemmin tekemäsi!!

Nimetön kirjoitti...

Ihania kortteja Sulla!