sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Aina kannattaa lukea säännöt!!

Kävipä tässä niin, että osallistuin tällä kortilla haasteeseen nimeltä Sugar Bowl. Kirjoittelin pitkät pätkät miten kiva haaste oli ja väänsin samaa englanniksi. Olin jo liittämässä korttini heidän blogiinsa, mutta ajattelin hieman vilaista mitä kaikkea sivuilla lukee. No säännöissähän sitten sanottiin, että kortissa tulee olla Sugar Nellie leimakuva. Ja mulla oli Magnoliaa... Enpä sitten osallistu tällä kortilla mihinkään haasteeseen.
Kerroksellisuus on mukavaa päänvaivaa aina välillä, joskus tosin ei hermot meinaa kestää. Mulla ei yleensä tuo hahmottaminen luonnistu..kuten tuli jo todistettua StampARTicin viime haasteessa. Joulun aikaan tuntui tuo ruskea ja viininpunainen olevan in mun värimaailmassa, mutta nyt punainen on saanut väistyä ja tilalle on tullut ihana siniharmaa, kenties vähän vihertäväänkin päin.8 kommenttia:

Leenamummi kirjoitti...

Syötävän ihana!
Tuskin se kaappiin jää pölyttymään;)

AN kirjoitti...

Korttisi on upea kerrassaan! Minäkin haluaisin osallistua noihin haasteisiin ,mutta ei kielen takia pysty,vähän harmittaa!!

selma kirjoitti...

Kainis kottihan tuo on ja käyttöä löytyy varmasti. Minullakin kielitaito on niin ruostunut, että ei oikein uskalla noihin osallistua, ja eihän mulla ole noita leimasimiakaan. Mutta aina löytyy mukavia haasteita muunlaisten korttien parista. Tsemppiä vaan jatkossakin korttihaastesiin sinulle :)Niitä onkiva käydä katsomassa.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kaunis!

Maaret kirjoitti...

Kaunis kortti ja todella kauniisti olet leimakuvan värittänyt :)

maiju kirjoitti...

Aivan ihana kortti :)
Mulla kävi joku aika sitten samalla tavalla yhden haastehomman kanssa. Onnellisena sitä tein ja sitten lopulta huomasin, että ai niin kuvan piti olla talvinen ja mulla oli vallan muuta :)

sirpaliina kirjoitti...

Ihana kortti, kauniit värit.

Loreal Blondi kirjoitti...

Minulla on enemminkin sääntö kuin poikkeus, että innostun tekemään korttia mallista ja sitten se on 'väärä' leimakuva :(
Hyvin tehtyjä kortteja sinulla sivuillasi! (myös se 'väärä'...)