sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Kiitos-kortteja


Urakka on takana, nimittäin 20:n kiitos-kortin tekeminen. Kortit menevät taas kerran työkaverilleni, joka tarvitsi niitä kiittääkseen taannoisista 50-vuotis muistamisista. Ajattelin ensin väritellä tuota ruusua (leima lainattu Karitalta, kiitos siitä), mutta tulin siihen lopputulokseen, että olisin voinut olla hermolomalla sen jälkeen. Joten päädyin embossaamaan kultaisella ruusun ja leimaamaan Magnolian tekstitaustalla masking-tekniikkaa apuna käyttäen. Sitten Distressiä revittyihin reunoihin ja korttimalli oli syntynyt. Taustalla kartonkia Suomalaisesta Kirjakaupasta. On muuten aika herkullisia värisävyjä noissa kartongeissa, sellaisia kivan utuisia.

9 kommenttia:

Karita kirjoitti...

Nämä ovat kauneimmat kiitos - kortit joita olen nähnyt.

maiju kirjoitti...

Moikka.... En ole hintaa ajatellut vielä niille ylimääräisille leimasimille... Mun pitää ensiksi katsoa, että mitkä myyn.... Ja jaan sen summan minkä maksoin niin leimasimien hinnalla... Mun pitäisi ensiksi varmaan laittaa ez foamit ja kokeilla paperille kuvat... että näen, että mitkä mua itseäni kiinnostaa setistä... Niin sitten tietysti pitää laskea foamin hinta siihen mukaan... mutta siis hankintahinnalla myyn...

Ehkä otan vähän muitakin "vanhoja" leimasimia mukaan, jos jotai kiinnostaa ostaa.

maiju kirjoitti...

Mulla olisi 3 Korjuksen leimasinta, jotka joutavat myyntiin. Sammacco oli myös kiinnostunut. Sä saisit valita ekax kolmesta yhden... sitten jää vielä yksi vaille kotia... Niin katsotaan haluaako jompi kumpi teistä 2.
Hinta on 6,50 leimasin. Jos siis kiinnoastaa. Olisin laittanut sulle sähköpostilla kuvat mitä olisi, mutta ei ollut sähköpostiosoitetta.

Otan muutamia Hanglarin leimasimiakin, joista olen luopumassa mukaani.

Riituli kirjoitti...

ISO KIITOS KAIKILLE! Ja varsinkin järjestäjille! Oli ihanaa kun moni blogituttu sai kasvot! Varmasti opin paljon uuttakin tällä reissulla!

Maaret kirjoitti...

Tässä kohtaa haluan kiittää Loistavasti järjestetystä tapaamisesta Riihimäellä! Olin illalla kotiin tullessani vielä niin täpinöissäni ihanasta päivästä, että jouduin vielä tänä aamuna lisäilemään blogiini tapahtumasta muutaman kuvan ja tekstiäkin, jotka siinä "sekavassa" mielentilassa jäi laittamatta:) Oli aivan huippua tavata ja toivottavasti jaksatte Karitan kanssa järjestää meille vastaavan tapahtuman uudemmankin kerran. Tapaamispaikka oli aivan mielettömän hyvä, eikä tässä yhteydessä sovi unohtaa ihania tarjoilujakaan! Suuret kiitokset vielä kerran ja nähdään!

Sammacco kirjoitti...

Kiitoksia kovasti ihanasta päivästä! Oli todella mukavaa ja hienosti järjestitte! Törmäämme varmaan taas jossain kivassa tapahtumassa :)

Pimpula kirjoitti...

Sydämelliset kiitokset myös sinulle Sari vaivannäöstäsi! Riihimäen tapaaminen oli ihana ja mieleenpainuva =)

Karjalan Kurtturuusu kirjoitti...

Kaunis kiitos myöskin sinulle eilisestä tapaamisen järjestelyistä. Mukavat muistot jäi pitkäksi aikaa. Sinulla on kauniita kortteja paljon.

Iippa kirjoitti...

Kauniita kortteja!!! Suurkiitokset myös sinulle Riihimäen tapaamisen järjestelyistä! Oli kivaa! :)

t. Iippa