sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Jehkotar CardChallenge#47

Sanalliseen haasteeseen( by Jehkotar) on heittäydyttävä mukaan, vaikka yleensä ne ovat niitä vaikeimpia olleet. Ehkäpä tuo norjalaisten taitteluinnostus on vallannut minutkin ja tämä haaste ei ollutkaan niin vaikea kuin ehkä aikaisemmin on ollut. Tuo haitaritaite on sitä varten, että kortin saa näpsäkästi kuoreen ja toisaalta sitten seisomaan pöydällä. Ihan varma en ole, mutta uskallan väittää kuitenkin, että en ole norjalaisissakaan blogeissa nähnyt samanlaista taitetta. Vai muistanko väärin? Saa korjata!
Kortista tuli yllättävän vihreä, ehkäpä liiankin vihreä. Tähän korttiin sain ekaa kertaa laitettua tuon kuningasideani taulukoukun. Tosin se kyllä taitaa olla jo "keksitty" aikaisemmin, ei varmaankaan ole oma ideani. Olen varmaan jokaiseen korttiin yrittänyt sitä tunkea, mutta vasta tähän se sitten istui.


7 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Tosi kaunis kortti ja mikä idea!!!Minulle ainaskin ihka uusi juttu...pitänee kokeilla kun en vaan unohtais:)

Nakottaja kirjoitti...

Samat sanat täältä. Erikoinen ja hieno ratkaisu!

AN kirjoitti...

Kaunis ja uusi idea minullekkin!

Andrea, kirjoitti...

Beautiful card, the papers are so pretty and I love how you have decorated the inside of the card

Tarja kirjoitti...

Kerrassaan kaunis kortti, hyvä idea tässä :)

Sukari-83 kirjoitti...

Ihastuttava kortti. Ja loistava idea tuo taite ja taulukoukku. Sain heti vision tehdä "kortin" hyödyntäen valokuvaa ja koristella "kehykset" Kortin saaja voi sitten laittaa sen seinälle tai piirongin päälle jos tahtoo.

Mervi kirjoitti...

Hieno idea ja kaunis kortti ;-))m