tiistai 28. huhtikuuta 2009

Mojo Monday week 84

Tein tyttäreni, sen neitikohtayhdeksänvee, synttärikortin tämänviikkoisen MojoMondayn luonnoksen mukaan. Mielenkiintoinen malli, jota oli kiva toteuttaa. Riittävästi eri papereita, mutta ei liikaa miettimistä. Tyttäreni lemppariväri on tällä hetkellä turkoosi. Toivottavasti tämä on riittävän turkoosi hänelle. Leimasin näitä Gorjusseja Tampereen tapaamisessa ja tämä tyttönen on aivan kuin tuleva synttärisankari, täynnä asennetta. Hänen huumorinsa ei taida riittää, mutta aivan pakko oli laittaa se korttiin.


I made a birthdaycard for my dauhter ( soon to be 9 years old) with this weeks Mojo sketch. It was so interesting and nice to work with. Enough different papers but not too much to mess up. Turquoise is my daughters favourite colour, hope she like this. She is just like this Gorjuss Girl, full of attitude. Hope her sense of humour will hold out..


9 kommenttia:

Karita kirjoitti...

Onpas kivan oloinen kortti. Asennetta todellakin löytyy.. molemmilta tytöiltä ;) Varmasti on mieluinen kortti :)

Maaret kirjoitti...

Tää on se kaikkein ihanin leimasin tosta uudesta satsista:) TYKKÄÄN!
Korttisi on aivan kertakaikkisen täydellinen kokonaisuus:) Munkin piti tänään MojoMonday haastekortti väsätä, mutta tulikin muuta ohjelmaa, joka valitettavasti tällä kertaa ajoi askartelun edelle, mutta ehkä jo huomenna.

Linda Elbourne kirjoitti...

A really lovely card Sari!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tämä on nätti sininen kortti! ja tämä on kans minun suosikki tästä setistä kun vaan saisin niistä tehtyä kortin.

Tanya kirjoitti...

Very pretty card!!!

maiju kirjoitti...

Todella ihana kortti. Tykkään kortin hengestä eli romantiikkaa tulvillaan :) Askartelurikasta Wappua sinne Riihimäen suuntaan :)

maiju kirjoitti...

Todella ihana kortti. Tykkään kortin hengestä eli romantiikkaa tulvillaan :) Askartelurikasta Wappua sinne Riihimäen suuntaan :)

TARJA L kirjoitti...

Oi, miten kaunis kortti,tykkään! Hauskaa Vappua sinullekkin!

TARJA L kirjoitti...

Tää on upea ja kokonaisuus on kaunis.IHQ.

Blogissani on sinulle jotain :)