perjantai 3. heinäkuuta 2009

StampARTic Sketch Challenge in July

Mä olen kyllä niin apina kuin olla voi tai sitten todella yllytysHULLU. Näin siis jo ties monettako kertaa Maijun blogissa ( ja monen muunkin) tämän veikeän rouvashenkilön tanssahtelemassa, ja nyt sitten oli pakko langeta vähän shoppailemaan. Mulle ei tarvitse kuin vähän vinkata jostain kivasta niin sitmunonaivanpakkosaadaseitelle, kuten kävi tässä leimassakin. Ja kun tuli tilattua tuo kiva tekstileimasinsetti Pammulta, niin aivanpakko oli tätä tekstiä tähän korttiin käyttää, vaikka Maijukin oli niin tehnyt. Mutku se sopi niin hyvin..
Ja vasta nyt huomasin StaampARTicissa pikkukirjaimilla kirjoitetun optionkin: käytä ruskeaa ja sinistä. Noo, sinistä näkee kyllä ilman lasejakin, mutta se ruskea..täytyy klikata kuvaa isommaksi, niin näkee taustapaperin ( Basic Grey Violet) ruskeat kukkien varret. Ja lilat timangit ja kukathan on silleen perusväriltään sinisiä ( ja vähän vaan punasta) eiks vaan.

What a great sketch!! Had to make a card with it! And had to use my newest stamp,a lovely dancing lady from Art Impressions. I got some inspiration from Maiju, many thanks to you! Text means "25 again?" Fits so well with this lady. The option was to use blue and brown colours... You can easily see blue i,n my card, but how about brown? Please click the picture, you´ll find brown in flowers stem ;)


7 kommenttia:

AN kirjoitti...

Ihana on ja kyllä varmaan kelpaa haasteeseen!-minunki pitäis-

Salamanteri76 kirjoitti...

Todella hauska! :)

Nancy kirjoitti...

Gorgeous card:O) That image is one of my favourites, and you have coloured her wonderful;O)
Hugs, Nancy.

Ansku kirjoitti...

Ihana, tuo leimasin ja teksti on kyllä hyvä yhdistelmä. Ei voi välttyä silti etteikö ole samoja leimasimia ja tekstejä yms. kuin muilla korteissa. Kaverit vanhenee pikkuhiljaa joten itselläkin tuo yhdistelmä olis aika hyvä olla olemassa, varsinkin kun olen vaan 25 vuotisonnitteluja tässä jo vuosia toivotellut 40-50 vuotiaille :D

Maaret kirjoitti...

Todella hauska ja hyvin onnistunut kortti:) Toi tekstileimasin sopii älyttömän hyvin tälle tanssahtavalle naikkoselle.

Erica kirjoitti...

What a beautiful card you made. Love the image and you have colored it wonderful.
Hugs, Erica

Jorunn kirjoitti...

Love it!! Dottie is so amazingly cool!
Thanks for playing!

hugs,
jorunn