maanantai 14. syyskuuta 2009

ISO KIITOS!

Vielä kerran täytyy kiittää Tarua mahtavasta tapaamisesta Raumalla! Väsynyt äiti sai todella LAATUaikaa itselleen! Tuli todella tarpeeseen! Isot kiitokset myös Tintille, joka ystävällisesti suostui majoittamaan Karitan, Callen ja minut kotiinsa! Ja se askarteluhuone oli viime yönä unissani! Ja tietysti kiitokset Callelle, joka meitä kyyditti Raumalle. Sekä kiitokset kaikille muille tapahtumaan osallistuneille!
Valokuvia löytynee muilta, minä kun aina jätän kamerani kotiin.

5 kommenttia:

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Kiitos itsellesi Sari ja erityisen extraisot kiitokset siitä sunnuntain aamun puristuksesta ;D Nähdään taas - leimailutaivaassa seuraavaksi viimeistään!

Maaret kirjoitti...

Kyllä oli ihana nähdä pitkästä aikaa, kiitos ihanasta seurasta :)
Tavataan taas!

taru76 kirjoitti...

Myös minusta oli kiva tavata. Harmi etten MINÄ ehtinyt kanssasi enemmän rupattelemaan... Pikku pii kyllä tykkää huomiosta kunhan vaan kukaan ei ota äitin sylistä pois! Se on se juttu jos on vieraita kasvoja ympärillä...

Ihania juttuja olet taas askarrellut, en ole hetkeen ehtinyt piipahtaa.

Pihku kirjoitti...

Kiva oli tavata! Ja hyvä kuva tuli sinusta ja Riiviöstä. Turhaan yritit pois hiipiä. Ja kiitos peppupyyhkeiden lainasta, palauttaa en nyt sit niitä aio vaikka lainassa vaan olikin :)

Sammacco kirjoitti...

Olipas jälleen mukava nähdä! Arvaa oliko töissä hankala aloittaa värittämistä viime yönä kun tuli mieleen se kunnon naurun remakka mikä saatiin siitä miten olen yhdistänyt värittämisen ja työnteon? :D