perjantai 9. lokakuuta 2009

P*skarteluhaaste Punainen ja vihreä

P*skiksen teemana siis oli tuo punainen/vihreä, mutta ei joulukortti.
Käytin tähän korttiin ekaa kertaa Paperellasta aikoinaan hankkimaani kirahvileimaa. Tällä oli niin vekkuli ilme, jonka takia se oli pakko saada.
Ja sitten mulla oli taas fiksu idea vääntää vähän erilainen kortti, johon törmäsin jossain blogissa. En vaan millään muistanut mistä sen löysin, joten ohjeet jäivät sille tielle. Koska olen siis fiksu, yritin tehdä ilman niitä. Eipä siitä mitään tullut. Löysin lopulta
ohjeetkin, mutta mulla oli niin vakaa päähänpinttymä käyttää soikeaa kirahvin kuvaa ( olisi varmaan onnistunut neliön mallisella paremmin), että meinasi lähteä taas käsistä koko homma. Aikani räpelsin ja räpelsin niin sain kuvan taittumaan keskeltä aika ikävästi. Ei siinä muuta kuin peittelemään mokiani ekaksi tuolla kiekuralla ja sitten vielä kirahvin kaulaan laitetulla rusetilla.
Joskohan sitä joskus oppisi olemaan vähän vähemmän itsepäinen?
Tässä ideana se, että tuo ulos vedettävä osa ei lähde irti normi taskukortin tavoin. Se vaan nostaa leimakuvan ylös. Olen leimannut myös tekstin Hip Hip Hurraa tuohon esiintulevaan osaan.

9 kommenttia:

ninarsku kirjoitti...

Kuinka suloinen kirahvi! Tosi söpö kortti, ja kirahvihan sopii ihan hurjan hyvin just tällaiseen "surprise pop-up cardiin" pitkine kauloineen.

Kirsi kirjoitti...

Aivan mielettömän suloinen kortti. Ihana kun on erillailla taiteltu, itse aina innostun näistä kovastikin. Pitääpä kokeilla joku päivä. Todella taitavasti olet leimakuvan värittänyt! Tykkään kovasti!

SannaS kirjoitti...

Waude! Tosi kaunis kortti! Niin ihana! =)

Maaret kirjoitti...

Kaunis on ja jos et olis kertonut vaikeuksistasi tämän kortin kanssa, en ainakaan minä olis mitään huomannut :):) En tosin huomaa, vaikka kerroitkin, IHANA kortti:):)

Riituli kirjoitti...

Vautsi! Hieno kortti - ihan kokonaisuudessaan!

Kiti kirjoitti...

Voi kunka kiva ja "jippo" kortti.

Tintti kirjoitti...

Lopputulos on kuitenkin aivan ihastuttava, tykkään tosi paljon.

Viipula kirjoitti...

Suloinen kortti ja tätähän ideaa pitää kokeilla=O)

Askartelu Sinisiipi kirjoitti...

Aivan mielettömän ihana!!!!!!!