keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Korttipläjäys

Tällä kertaa tulee kolme korttia kerralla. Näistä jokainen oli tarkoittu eri haasteisiin, mutta hups vaan taitavat yhtä lukuunottamatta ohi jo. Meillä on käynnissä uuden tietsikan sisäänajo joten en ole päässyt koneelle niitä linkittämään. Tämänkin postauksen teen vanhalla koneella, jonka armeliaasti sain käyttööni neitiyhdeksänveeltä. Tosin sekin suuren huudon kanssa ( tyyliin: se on mun kone nyt).


Tämä käy vielä voimassa olevaan haasteeseen, eli Sketchy Colors olisi kyseessä. Siellä oli luonnos tällä kertaa ja pakkohan siihen oli tarttua:
(This first one is for the Sketchy Colors)
Tässä kortti, joka on tarkoitettu yhdelle ihanalle pikkupojalle ja hänen vanhemmilleen jouluksi. Sattumalta hänestä ja koirasta on otettu melkein leimakuvan kaltainen valokuva ja tämä mielestäni sopii juuri heille.

Sitten Tampereen messuilta ostamani Magnolian piparkakkutalo ekaa kertaa käytössä. Lisäsin koristeeksi kanelitangon puolikkaan.9 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

WAU!!! Toinen toistaan upeampia kortteja! Valtavan kauniita kaikki! =)

AN kirjoitti...

Kauniita kortteja-minullakin on tuo piparitalo-en vaan ole yhtään korttia tehnyt--miksiköhän sitä pitää saada kaikki--vaikka ei ehdi käyttääkkään :))

TesaB kirjoitti...

Beautiful! Love all that lace and the beautiful colors!

Maaret kirjoitti...

Kivoja kortteja kaikki kolme, mutta toi piparitalo on ihan yliveto, todella IHANA!

Apris kirjoitti...

Mun täytyy kyllä yhtyä Maaretin kommentteihin. Kaikki todella kauniita kortteja, mutta pisimpään katselin tuota piparitalo korttia. Melkein haistoin kanelin tuoksun nenässäni ;)

Marika kirjoitti...

Wautsi Wau miten ihania kortteja!
Tykkään kaikista!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi kuin ihania kortteja kaikkin niin kauniita!

Lena Katrine kirjoitti...

Georgeous card!!
Thanks for joining us at Sketchy Colors this week - good luck!

Taina kirjoitti...

Ihastuttavia kaikki. Minulla muuten lähes samanlainen piparkakkutalokortti (ei julkaistu blogissa)= kiva yhteensattuma:))