perjantai 22. tammikuuta 2010

P*skarteluhaaste- Ei neliö

Voi tätä luomisen tuskaa! Tämän kortin kohdalla tuska oli kyllä suuri! Varastoista ei sitten löytynyt yhtään mitään mitä ajattelin tähän laittaa, melkein laitoin jo tilausta menemään ;O Sitten mietin, että menköön tällaisena. Kortti on tarkoitettu roikkumaan pullon kylkeen, sen takia tuo lenkki tuolla ylhäällä.
Tällä hetkellä tuntuu aika vaikealta tuo toteutuspuoli, mikään ei tunnu miellyttävän. Tässäkin kortissa on sisukset tekemättä, kun ei tiedä mitä ja miten laittaisi. Ehkäpä se tästä taas;)


9 kommenttia:

Karita kirjoitti...

Tämähän on UPEA!!!!! Paljon kiekuroita ja niin ihana koristeellinen. Mun mielestä täydellinen ja ajaa hyvin tarkoituksensa.

Katjuska kirjoitti...

Minusta tämä on tyylikäs! Ihanat sävyt ja nuo kiekurat iskee aina :)
Juhlavaa tunnelmaa, juuri 6-kymppiselle sopiva!

Maaret kirjoitti...

Sari. Turhaan murehdit, korttisi täydellinen värivalintoineen ja kiekuroineen. Riittää varmasti, kun laitat sen roikkumaan hyvän merkkiseen pulloon :):):)

kirsin kortit kirjoitti...

Hieno kortti, kiekurat on munkin mieleen. Jotenkin arvokkaan tuntuinen.

Taina kirjoitti...

Tämä on kyllä erittäin tyylikäs, pidän kovasti!!

Tintti kirjoitti...

Tämä on todella kaunis, turhaan murehdit. Taitaa olla tämä vuodenaika joka tekee tuota luomisen tuskaa, itsellä vähän vama vaiva...

Hilkka kirjoitti...

Äläpäs nyt murehdi...tämä on aivan UPEA, hienosti toteutettu, hyvät värit ja niin kauniit kiekurat:)Kyllä kehtaat pullon kaulaan ripustaa:))

Tiituli kirjoitti...

Todella nätit sävyt! Kortti on tyylikäs ja pienet kukkaset ovat todella kiva yksityiskohta.

Piia kirjoitti...

Täähän on tosi hieno- juuri sopivan arvokkaan ja tyylikkään näköinen kunnioitettavaan ikään päässeelle! Ja loistava idea tuo pullon kylkeen laittaminen!