lauantai 6. maaliskuuta 2010

Erään laukun tarina

Tämä tarina on tosi, ja pakko kertoa muillekin ihan vastaisuuden varalta. Tekipä eräänä päivänä mieli tilata itselleni askartelulaukku:

kiitos vaan Karita innostuksesta (Visakin kiittää). Kävin sitten kaupassa nimeltä Craft Superstore. Siellä muutama oli, mutta jahkasin vain oston kanssa. Unohdin asian toviksi, mutta sitten tarve vain kasvoi.
Menin uudestaan kauppaan. Silloin olivat kaikki laukut loppu, joten ei onnistanut. Hätäisenä tyttönä tuska nousi, ja oli jostain SAATAVA tuo laukku. Menin sitten Stamps.co.uk kauppaan ja JES sielläähän niitä oli. Tilaus sisään ja odottelemaan.
Sitten tuli sähköpostia, että valitettavasti joutuvat perimään lisää postimaksua, koska paketti on iso ja painava. Olin tässä vaiheessa maksanut n. 13 puntaa postareita. Kaupan laskujen mukaan kokonaissummaksi olisi kuitenkin tullut yht. 60 puntaa pelkkiä postimaksuja. Kassi itsessään oli pikkasen päälle 30 puntaa. Ymmärsivät ystävällisesti kun peruutin kaupan ( by the way Jehko: maksu palautui parin päivän päästä takaisin).
Surffatessani paniikissa huomasin että siellä ekassa kaupassa oli taas näitä kasseja, joten sinne tilaus JA ÄKKIÄ!! Kassi kotiutui tänään, postimaksut n. 13 puntaa, kassi 29.99 puntaa.
THE END.
( Ja mikä opetus tässä oli: Jos näet jotain minkä ehdottomasti haluat, OSTA SE HETI EIKÄ VIIDESTOISTA PÄIVÄ! )
PS: Nyt odottelen em. Karitan kanssa täällä, että joudutaanko kohta asioida tullin kanssa?!?!?! Parannettiin meinaan Norjan ulkomaanvientiä ;0

1 kommentti:

Karita kirjoitti...

Ei me jouduta ;)