torstai 1. huhtikuuta 2010

Kummitytölle

Paljastumisenkin uhalla julkaisen tämän ennen synttärijuhlia. Tein kummilikalle rasian, johon laitoin kivan värisiä post-it lappuja. Eli ihan mittojen mukaan kuutiolle tehty. Paperina My Minds Eyen Bella Bella French Flea Market,chipboardkirjaimet Skräpteekistä ja maalattu Distress Crackle Paint Picket Fencellä, sydän Fiskarsin leikkurilla, perhonen Martha Stewart, sydänhelmet Tiimarista(ihme että sieltä sentään jotain löytyy) kukat sieltä sun täältä.Ihan pakko vähän vuodattaa tuosta Tiimarista, kun jo aloitinkin.
Hain toissa jouluna sieltä styrox-kuusia. En löytänyt, joten kysäisin myyjältä. Vastaus oli, että "ei meillä just nyt ole. Mutta meillä olisi styrox sydämiä ja kransseja". Totesin hakevani kuusia. Sitten myyjä yritti" Olisi meillä tällaisiä puukuvioita." Totesin siihen, että olin hakemassa edelleen styrox-kuusia en puukuvioita. Tässä vaiheessa lähdin.
Sitten taannoin hain pieniä pitsisiä kakkupapereita. Ei ollut.
Eilen hain magneettia ( tähän rasiaan), myyjä totesi" juu, meil ei just nyt oo, ne on loppu keskusvarastosta" Ja juuri edelliselle asiakkaalle todettiin " just nyt ei oo"
IHME kauppa, itsekin mainostavat!

5 kommenttia:

Karita kirjoitti...

WAUUUU!! Siis sä olet jälleen ylittänyt itsesi :) Todella kaunis rasia! Niin tuliko tämä minulle ? ;)

maiju kirjoitti...

Todella kaunis rasia. Ihanaa romantiikkaa havaittavissa. Hyvin olen taas onnistunut ;)

Sari kirjoitti...

Karita: sä et muistaakseni ole mun kummityttö

Viipula kirjoitti...

Mielettömän ihana!
Hyvää pääsiäistä!

SannaS kirjoitti...

Oi Waude!!! Aivan ihana rasia!! Huiman kaunis!! =)