maanantai 15. marraskuuta 2010

Tuikkis

elikkäs tuikkukortti, kynttiläkortti tai tea-light card ihan miten vaan. Tälläisia on blogeissa vilissyt vaikka kuinka, itse nappasin ohjeen Mariannen StampARTiciin tekemästä tutorialista. Mun silmää miellytti tämä malli enemmän. Nyt vääntelenkin sarjatyönä näitä, ajattelin antaa opettajalle sekä tarhatädeille tällaiset.
Tuli näköjään napattua kuva ennenkuin kortti oli valmis kokonaan. Tässä sisäosassa on myös taitekohdassa kuviopaperi, laitoin tuon joulupallollisen puolen;)
Paperi on Fancy Pantsin Christmas Magic sarjasta On the tree. Turha varmaan mainita että on tämäkin aikas ihanaa, varastossa on muutama =D

6 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Sari meillä on siis hyvä maku kun itse tykkään myös tästä enemmän vaikka onkin työläämpi:) Sinun onkin aivan ihgu teos:)) Itse en noin monimutkaista jaksanut edes ajatella:)

Maaret kirjoitti...

Eipä voi muuta sanoa kun, WAUDE, kyllä on tyylillä tehty tuikkurasia!!!!!!!!!

Ольга Голуб kirjoitti...

прекрасная работа!

Riina kirjoitti...

Todellakin tyylikäs rasia!

Maria H. kirjoitti...

Voi, että on kyllä ihana! Hoksasin just, että olen tehnyt kans tuolla ohjeella yhden boxin syksyllä ja unohtanut kuvata.. Pitänee kans kuvata jossain välissä ja tosiaan noitahan vois tehdä jouluisena opettajille ja harrastusten ohjaajille:-)

Maissi kirjoitti...

Todella kaunis tuikkurasia :)