sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Milly Just for You

LOTV korteilla jatkukoon! Nyt vaihteeksi tyttömäinen kortti, joka kyllä täyttyi paljon helpommin kuin edellinen. Tuskailin kyllä yhdessä vaiheessa tyhjää tilaa, mutta teksti ja perhonen sitten istuivat siihen paikkaan kuin nenä päähän.


7 kommenttia:

Pirkkis kirjoitti...

Herttainen kortti ♥. Tykkään tosi paljon!

Marika kirjoitti...

Huikean ihana!
Miten olet tehnyt tuon taustan leimasinkuvalle?

Karita kirjoitti...

Voit vitsit kuinka kaunis kortti! Ihanan runsas - just minun makuuni :):):)

Riina kirjoitti...

Kaunista!

Sari kirjoitti...

Marika: Tarkoitatko tuota tagia vai taivasta? Kuva leimattu Cansonin akvarellipaperille ja tagin mallia apuna käytten leikattu irti. Taivas on väritetty Distressin täyttöpullojen väreillä Faded Jeans ja Weathered Wood. Ensin siveltimellä vettä kuvan ympärille, sitten sivellintä pyörittämällä molempia värejä, ensin Faded Jeans.

SannaS kirjoitti...

oi WAU kun on kaunis!!!! UPEA kortti!! =)

TaijuS kirjoitti...

Onpas herttainen kortti!

Olen blogissasi vieraillut kyllä harva se päivä, mutta aikoihin ei ole onnistunut kommentointi, kun kone tai linjat on pitkään temppuillut.

Nyt vasta pääsin omaankin blogiin kirjoittamaan pitkästä aikaa. Olen kyllä voinut kirjoittaa, mutta julkaisu ei ole jostain syystä onnistunut. Nyt vaihdoin Explorerin Google Chromeksi, niin johan julkaisukin onnistui :)

Kortteja on tullut värkkäiltyä parisensataa kesän aikana, mutta ei ole ollut kameraa, millä kuvata. Tähän tulee onneksi korjaus heti, kun saan kameran, ehkä jo ensi viikolla. Aloitan heti korttien kuvauksen ja blogiini laittamisen, joten tervetuloa vastavierailulle!