lauantai 3. syyskuuta 2011

Shabby chick

StampARTicissa oli Minnan ihana ohjeistus maalien käytöstä ja heti perään kuukauden haaste, jossa tällä tyylillä pitäisi kortti tms. tehdä. Tähän haasteeseen piti heti tarttua, koska olen näitä maaleja hieman arastellut. Muutamat kokeilut ovat joko menneet ihan penkin alle tai sitten jääneet valjuiksi. Sopivasti piti tehdä kortti työpaikalle eräälle eläkkeelle lähtijälle, joten kaivoin maalipurkit esille. Kivan korttimallin apinoin Annen blogista. Tässä ei siis ole ollenkaan korttipohjaa, vaan kuviopaperi on taiteltu taskukortiksi. Maja Designin paperi pääsi nyt kortiksi.

I´ve been visiting Anne´s gorgeous blog and have found this great folding technique. No need for cardstock this time, beautiful Maja Design paper is only thing I used. Of course some paints, because Minna has done absolutely stunning tutorial for StampARTic. (You can find links for all blogs from finnish text above).Tässä lähikuvaa, että olen maaleja sutinut;)
Some paint..


Juustoharsoa..
Cheesecloth..HAASTEET/CHALLENGES:

StampARTic: September challenge

4 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Todella hurmaava kortti :) olet koristellut tämän ihastuttavasti ja nämä värit on kauniit.

Maissi kirjoitti...

Voi miten kaunis kortti, tykkään kovasti :)

Laura kirjoitti...

Ihan mahtava kortti! Teet aina kaiken ihastuttavan huolellisesti ja lopputulos on kyllä aina upea!

Minna kirjoitti...

Moi! Ihan turhaan olet kuules arastellut maalien käyttöä:) Tämä on niin mahtava ja upea ja ihana kortti, just kaikki kohdallaan ja niin Shabby Chic:)) Kiitos kun osallistuit haasteeseen.

Minna