lauantai 2. kesäkuuta 2012

Onnitteluja naisille

Kuten tuli luvattua, lisää kortteja ;) Sain taas tilauksen naisille tarkoitetuista onnittelukorteista. Tyyli sai olla romanttista, ja se sopii varsin hyvin ;)
Paperit vaihteeksi Maja Designin paperikosta. Ostin välillä 6x6" lehtiön näitä Vintage Summer papereita. Ovat kyllä niin ihania nekin ja nyt himoitsen isompanakin versiona niitä.


Tässä kortissa on itse tehdyt tagit. Käytin Magnolian tagia mallina, suurensin vapaalla kädellä vain. Ja vielä vapaammaalla kädellä leikkelin sitten ja sain haluamani kokoiset korttin. Tämäkin on sellainen ns. etsitty juttu, kun olen kaivannut isompia tageja kuin mitä esim. Magnolian stansseilla saa. Mallit heilläon kivoja, mutta koko valikoimaa saisi olla enemmän.

Seuraavana taas jonkinlainen ideapoikanen päässyt korttiin asti. Kehittelin päässäni tällaista tuutti-ideaa kakkupaperista. Valmiit kakkupaperit olivat vain niin ohuita etten saanut tehtyä sellaista mitä ajattelin. Nyt kun onnellisena omistan kakkupaperistanssit, niin tämäkin onnistui.


3 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

En ole vähään aikaan käynyt täällä ja aivan ihania kortteja taas olet tehnyt !!! Erityisesti olen ihastunut noihin rippikortteihin.

Hilkka kirjoitti...

WAU, näähän ovat tosi upeat:)) Kiva idea tuo tuuttijuttu!!

TaijuS kirjoitti...

Aivan mahtavia kortteja olet tehnyt!!
Tuo "runsaudensarvi"-idea on tosi kiva!