lauantai 24. tammikuuta 2009

Jehkotar CardChallenge#41

Maissin tekemä haaste tälle viikolle sai kyllä inspiraation pyörimään päässäni hullun lailla. Olen niin ihastunut tähän nalleen, että näin sen heti istumassa ympyrän reunalla jalat roikkuen. Paperien kanssa jouduin hieman pyörittelemään, kun lopputuloksesta meinasi tulla koko ajan edellisen postauksen kaltainen ja halusin kuitenkin jotain vaihtelua. Tähän korttiin tein ensimmäisen helmineulani ( vaimikäsenytoli). Harjoittelua vaatii..mutta kivaa on, varsinkin kun lainasin isännän työvälineitä. Laiskana yritin ensin tavallisilla saksilla painella välihelmiä (vaimikäsenytoli) littanaksi..ei oikein toiminut;) Näitä koristeita kyllä tullaan näkemään lisää korteissani.


Tähän on pakko myös kertoa, että minäkin olen Karitan lailla tilannut AIVAN IHANASTA putiikista Norjasta kuin UNIK HOBBY.
Melkein samana päivänä tehtiin erikseen tilaukset ja kun Karitalle paketti tuli kotiin niin minä sain ilmoituksen, että pakettini on jäänyt tulliin. Toimin sitten ohjeiden mukaan ja parin päivän kuluttua paketti tuli kotiin. Meillä ei ollut silloin ketään kotona, joten en tiedä yrittikö postinkantaja koputella ovea, koska paketti oli niin iso ( tilasin siis mm.12x12 papereita). Jostain postilainen oli kuitenkin hermostunut ja taittanut n. 3 cm paksun paketin kahtia ja runtannut sen laatikkoon. Hieman rupesi takaraivo kiristymään sitten mulla, kun isäntä soitti töihin illalla ja tästä kertoi. Onneksi kuitenkin kaikki paperit olivat ehjiä ja muut tilpehööritkin. Olin jo mielessäni tekemässä valitusreissua postiin. En sitä kuitenkaan tehnyt.
Ps. sukulainen sattuu olemaan Postissa töissä ja olen hänelle kertonut asiasta. Lupasi kertoa eteenpäin tapahtuneesta!

7 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Kaunis kortti ja ihana toi nallukka:)

Karita kirjoitti...

Kieltämättä tuo nalle on aika suloinen :) Kaunis tuo helmineula (vaimikäsenyoli).

TARJA L kirjoitti...

Tosi kaunis kortti hempeässä värissä. Leimakuva on niin söpö.

Unknown kirjoitti...

tosi suloinen ja herttainen nalle kortti! Kauniin hempeät värit

Paula kirjoitti...

Todella suloinen nalle ja kortti tietysti myös. Täällä ihan kauhuisani luen juttuja tuosta postin toiminnasta. Vaikka et valitusta postiin tekisikään niin kannattaa varmaan siihen suuntaan kertoa mitä on tapahtunut. Eihän postia nyt voi tollain runnoa laatikkoon... :(

Nimetön kirjoitti...

Voi kun on upea kortti. Tässä on kaikki niin kohdallaan :)

TaijuS kirjoitti...

Aah, kuinka suloinen kortti - IHSNS!!