tiistai 9. kesäkuuta 2009

Rippikortti,

Meillä on ensi sunnuntaina rippijuhlat, kun miehen veljen poika pääsee ripille. Yritin saada korttiin jonkinlaista metallimeininkiä, kun rippilapsi on hyvinkin kiinnostunut musiikista ja "metallisesta" sellaisesta. Pientä jekkua kuitenkin oli sisällytettävä hommaan. Päällisin puolin kortti näyttääkin "tylsältä" akkojen hömpötykseltä. Muistelen, että kun kutsukortteja tehtiin, niin niissä ei saanut olla mitään ylimääräistä krumeluuria.

Kortissa sattui pikku moka mittausvaiheessa. Tarkoitus oli laittaa korttiin tavallaan kansiläppä, mutta nyt ei kartonki siihen riittänyt. Väsäsin sitten tälläisen lukkosysteemin, jossa tynkä läppä menee suljettaessa koholla olevien taustapaperien alle.Ja sitten se jekku. Sisäpuolella on sitten metallia joka lähtöön. Kortti on ikäänkuin kaksipuoleinen.
Tuon CD:n kanssa oli kovasti työtä. Varastossa olleet musteet eivät pysyneet kiiltävällä pinnalla. No, siihen ei tarvittu kuin puhelu Finnstamperin Sarille. Kaima lupasi kokeilla Brilliancen mustetta itse ensin, ennenkuin ostaisin sen. Kokeilut onnistuivat, ja muste oli kahden päivän päästä meillä. Siinä jos missä kunnon asiakaspalvelua!
Kuva on aika huono, kun CD kiilsi joka kulmasta.

5 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Upea toteutus! Varmasti on saajalleen mieleinen. Hieno tuo sisäpuolen "yllätys"

PaperiFani kirjoitti...

Vautsi, hieno ja hyvin keksitty toteutus.

Karita kirjoitti...

No on kyllä upea kortti!!!! Upea tuo Cd. Tässä jälleen hyvä esimerkki siitä, kuinka työ tekijäänsä kiittää, kaiken sen tuskailun jälkeen on tulos mitä upein!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi upea ja makee rock henkinen kortti! toi ppitää pistä mieleen et voi vähän vaik matkia sinua!

Liisa kirjoitti...

Upea kortti. Toteutus on todella ihanan erilainen. ja kauniit värit.