torstai 4. kesäkuuta 2009

StampArtic "askartelupaikka"

StampArticissa oli myös toinen kisailu; piti näyttää askartelupaikkansa. No, vaikka omassani ei hurraamista ole, niin ajattelin kuitenkin valaista millainen systeemi kotonani on.
Säilytän omaisuuttani vanhassa mummon piirongissa, joka on kätevä siitä, että kaiken saa piiloon kun kannen laittaa kiinni. Ja kokoajan se mulla kiinni onkin, kun meillä asuu pari hyvin uteliasta ja kokeilunhaluista tyttölasta.
Vanhempi saa kannen auki, mutta aika hyvin on sisäistänyt mihin saa koskea ja mihin ei. Nuorin taas on käsineen joka paikassa, joten ainoa suunta mihin voin tavaroitani lisäillä on ylöspäin. Ja sen huomaa kuvastakin.
Kannen päällä voisi ihan hyvin askarrella, mutta tila on mulle aivan liian pieni, joten levitän yleensä tarvikkeet kaikille kolmelle pöytätasolle, joita olohuoneessamme on. Ja mies tykkää. Onpa tuo todennutkin tuosta lasivitriinin päällä olevasta tornista, että joskus tuo vielä kaatuu päälle. Mieheni vakipaikka on tuossa vitriinin vieressä olevalla sohvalla, ja kieltämättä aika hyvin tulilinjalla.
Kuvissa näkyy myös, että tyttäret ovat sisustaneet rappujen alle oman kotinsa. Vaaleanpunaiset paperit ovat tauluja.

This is my modest hobby desk... I have two dauhters and the youngest one is so snoop! So I had to store my stuff upward.. When I am getting going all my stuff is spread on the all three desks that we have in our livingroom.
3 kommenttia:

Jorunn kirjoitti...

Great scrap space! Know all about snoopy kids, and it is great to have a way to keep the scrap stuff away from them!
thanks for the peak!

hugs,
Jorunn

Lillemor kirjoitti...

What a great place! Thanks for showing us. Lillemor

SasSa kirjoitti...

Lovely to see your craftspace.
Thanks for showing.
Hugs SasSa