lauantai 19. maaliskuuta 2011

Black Rose Fairy

Ja lisää näitä ihanuuksia... Korttimalli apinoitu lahjakkaalta Mariannelta. Ihan oikein hänen mallin mukaan sitä ei kuitenkaan ole tehty, koska vielä ei ollut tutoriaalia saatavilla. Sellainen ilmeisesti on kyllä tulossa.. Olin vain niin malttamaton, että pakko oli itse kokeilla. Hieman nuo sivusiivekkeet olisivat voineet olla leveämmät, mutta kelpaa mulle näinkin.
Tekstin olen leikannut Maja Designin ( ylläri..) paperin alareunasta. Yritin sitä kääntää suomeksi luotettavan Googlen kääntäjän avulla ja jotain elämisestä, kasvamisesta, kukoistamisesta ja iloisuudesta siinä ilmeisesti lukee. Latinan taitajat saa mielellään korjata..

Found this stunning folding technique at Marianne´s blog, she is so talented... I had to make it without a tutorial, hope she would some day show it..
Text is from Maja Designs beautiful paper, I don´t know what it means exactly, but it was something about living, growing and happiness.

HAASTEET/CHALLENGES:

Sukkersött: Challenge #117

5 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Upeita taideteoksia tämä ja tuo edellinenkin kortti. Ihania vaaleita sävyjä ja kaikki niin harmonisesti kohdallaan.

Maaret kirjoitti...

Tässä kortissa on mun mielestä ihan parasta aivan uskomattoman kauniit värisävyt. Ne luovat arvokkaan ja samalla hyvin hempeän tunnelman ja sopivat hienosti hyvin väritettyyn leimakuvaan:) Kauniit on kyllä valitut paperitkin!

SannaS kirjoitti...

voi miten ihana kortti!! valtavan upea herkkä kokonaisuus!! =)

Gro kirjoitti...

Beautiful card. Love your image, the colours and the folding. Thanks for joining us at Sukkersøtt.
Hugs :o)

Lene's stempelhjørne kirjoitti...

Beautiful card:O)
I hope I can show of your card at the Readers Gallery in StampARTic?

Hugs from Dt Lene StampARTic