tiistai 5. huhtikuuta 2011

CD-taskukortti

Tämän kortin kanssa tuli taas vaihteeksi niin kiire, että kuvaaminenkin piti suorittaa vasta kun kortti oli jo saajallaan. Kyseessä kummitytön synttärikortti ja onneksi siellä kiireeni ymmärrettiin hyvin..ei pyydetty kuin vain 5 e kuvauspaikan lainasta;) No, ei vaan, huumoriahan tämä.
Lahjaksi vietiin CD, joten tein korttiin taskun, jonne levy sujahti vaivatta.Tässä sisustaa, jossa tasku on. CD:tä kuunneltiin jo..


Oh boy, I had a little panic with this card... My godchild had her 9th birthday last weekend and time was running out to make my card finished. I took the pictures when she had already received it. And she was already listening the CD which we gave as a gift. CD was in the pocket, inside of the card.

HAASTEET/CHALLENGES:

Sketch Saturday #149

5 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Todella kaunis kortti ja loistava idea!

fatmonica kirjoitti...

It's a lovely card.The picture is great!

SannaS kirjoitti...

voi miten kaunis kortti!! todella hurmaava!! =)

Bente kirjoitti...

Lovely card, nice colors and details.
Thanks for playing with us at Sketch Saturday this week.
Hugs, Bente

Taina kirjoitti...

Tervehdys Sari!
Kyselit onnea ja iloa-tekstiä. Olen sen vuonna 2009 tilannut Taavan kautta ja se oli isompi leimasetti. Jossain vaiheessa sitä sai yksittäin jostain saksalaisesta firmasta, mutta nimeä en muista. Tietäisiköhän Taava. Itse pidän leimasta tosi paljon:)) Mukavaa viikonvaihetta sinne Riihimäelle!!!