tiistai 3. toukokuuta 2011

Rock chick

Eräs hyvinkin läheinen nuori neitonen täyttää kohtapuoliin 11 vee ja tällä kertaa ihan ajoissa olenkin tämän kortin kanssa ;) Viime vuonna tein korttia synttäripäivänä, tänä vuonna olisi ollut aikaa vielä ylihuomiseen. Olen viime aikoina väritellyt kuvia ja väritellyt vielä muutaman kerran lisääkin. Tahtoisin lisää tummuutta ja varjostuksia väritykseeni ja olen yrittänyt saada rohkeutta niiden toteuttamiseen. Tähän kuvaan olen aika tyytyväinen, mutta parannettavaa on edelleen...A birthday card for my oldest daughter..she is having her 11th birthday this week and I´m on time!! Last year I made her card while she was in the school on her birthday. WOW!
I`ve been practicing my colouring last weeks. I need more dark colours and shadows..Well, I´m quite pleased with this one, but something is still missing..need more practicing.. and courage..


HAASTEET/CHALLENGES:

Sketch Saturday: Week 153

9 kommenttia:

pipertäjä kirjoitti...

WAU! Mielettömän upea. Ihanasti väritetty ja toteutettu. Itsellä on sama projekti menossa, haluais voimakkaammat varjostukset, mutta ei rohkeus mulla vielä riitä. :)

AN kirjoitti...

Tosi ihana -varmasti nuori neiti tykkää
monesti sitä on liian varovainen noitten varjojen kanssa--opettelemista riittää täälläkin--

Apris kirjoitti...

Kertakaikkisen ihana kortti. Tosi kivat värit ja taidolla väritetty upea leimakuva.

Maaret kirjoitti...

Kylläpäs onkin ihastuttava kokonaisuus; hienosti väritetty,- hauska leimakuva ja muutenkin tosi kivoja matsuja olet korttiisi asetellut:)

maiju kirjoitti...

Voi Sari... Kyllä on ihana kortti. Upea kokonaisuus. Ihania yksityiskohtia. Väritykset hyvin onnistuneet. Tykkään kovasti.

Carola kirjoitti...

Kaunis kortti, upeasti olet värittänyt!Tykkään :))

Sandra kirjoitti...

Beautiful card...love the Kenny K image and a great take on the sketch...thanks for joining us this week at Sketch Saturday.

Take care
San x

Maissi kirjoitti...

Todella kaunis kortti ja kauniit väritykset ovat myöskin kortissa :)

SannaS kirjoitti...

supermagee kortti!!! huiman upeesti väritetty kuva!!! =)