tiistai 17. toukokuuta 2011

Kortteja,kortteja, kortteja...

Viime päivinä kaikki liikenevä vapaa-aika on mennyt kortteillessa. On tehty eläkekorttia, vauvakorttia ja valmistujaiskorttia, tekemättä on vielä muutama YO-kortti ja synttärikortti. No, ihan mielelläänhän tätä tekee;)

Ensiksi kastekortti poikavauvalle. Tarkoituksena oli tehdä aika simppeli kortti, koska tämä matkustaa postin mukana pidemmälle, mutta kummasti koristeita lisääntyi;) Valitettavasti kaunis Priman paperi vain peittyi niiden alle. Pion Designin paperista leikattu perhonen kyllä onneksi hieman korvaa alle jääneitä.


The past few days I´ve been making cards, cards and cards... There was a card for a pensioner, a card for a graduation and this card for a baby boy`s christening. And my job isn´t ready yet..


HAASTEET/CHALLENGES:


Sketchy Colors: Challenge #71

-----------------------------------------------------------------------------------

Sitten eläkeläiskortti. Toiveena oli kellertävää tai rusehtavaa värimaailmaa. Yllättäen näitä värejä löytyi paperien sekamelskasta, jota varastoksi kutsutaan yleensä. Kuvaksi valikoitui Stempelgledenin tirppa.Sitten vielä valmistujaiskortti nuorelle neitoselle. Kaavat on Mariannen ohjeiden mukaan tehty, nyt oli ihan mitatkin kun aiemmin kopioin vain kuvien perusteella.

4 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Kauniita kortteja kaikki, mutta toi "tirppa" on kyllä ehdoton suosikkini näistä :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

kummatkin kortit ovat tosi kauniita1 mut toi lintu kortti oli niin harmooninen ja selkee et tosi ihana!

❤ Kaia kirjoitti...

Wow, what a great card.
Thank you for joining SC's sketchchallenge this week.
Hugs Kaia

SusuK kirjoitti...

Tirppa-kortti minunkin ehdoton suosikki. Fell in looove :0)